Hirsitalon vuositarkastus

Puurakentaminen on nostanut suosiotaan viime vuosina vahvasti. Meillä on osaaminen ja välineet tutkia massiivipuurakennusten elämisen aiheuttamat muutokset sekä tehdä niihin tarvittavat huoltotoimenpiteet. Elämisestä aiheutuneet muodonmuutokset korjataan rakenteissa olevilla säätölaitteilla.

Teemme hirsitalojen vuositarkastuksia kaikille, jotka haluavat tarkistaa oman rakennuksensa kunnon. Tarkastuksen tilaaminen ei siis vaadi aiempaa asiakkuutta TimberTuningilla. Teknisen osaamisen ja pitkän kokemuksen lisäksi meillä on moderni tapa dokumentoida tarkastuksen tulokset videomuotoon. Näin tarkastuksen tulosta voidaan tulkita perinteisiä valokuvia ja tekstimuotoista selvitystä kattavammin.

Miksi hirsirakennus on tärkeä tarkistaa säännöllisesti?

Nykyaikainen hirsirakennus elää ja painuu rakenneratkaisuista riippuen eri tavoin, ja varsinkin ensimmäisten käyttövuosien aikana muodonmuutokset voivat olla näkyviä. Vuositarkastuksen ja tarpeellisten säätöjen laiminlyönti voi johtaa energiatehokkuuden heikkenemisen myötä laajoihinkin lisävahinkoihin. Hirsirakennuksen vuositarkastus on helppo ja kustannustehokas tapa pitää talo terveenä ja turvallisena.

Peruspaketti

Hirsirakennuksen vuositarkastus ja raportointi

Laaja paketti

Hirsirakennuksen vuositarkastus ja raportointi
Rakenteiden säätö ja tarkistusmittaus

Premium-paketti

Hirsirakennuksen vuositarkastus ja raportointi
Tarkastuksen videotallenne pilvipalvelussa
Rakenteiden säätö ja tarkistusmittaus